Vakıfbank, ligdeki ikinci galibiyetini aldı
  • Reklam

Vakıfbank, ligdeki ikinci galibiyetini aldı

VakıfBank, Vodafone Sultanlar Ligi’nin 3. haftasında karşı karşıya geldiği Aras Kargo’yu mağlup etti.

19 Ekim 2024 - 20:21 - Güncelleme: 19 Ekim 2024 - 20:22

Vodafone Sultanlar Ligi’nin 3. haftasında Aras Kargo ile VakıfBank Spor Sarayı’nda karşılaşan VakıfBank, rakibini 3-1’lik skorla yendi ve ligdeki ikinci galibiyetini elde etti.
 
İlk seti 27-25 ile Aras Kargo kazandı. İkinci sette Kiera Van Ryk ve Zehra Güneş üzerinden toplamda 11 sayı bulan VakıfBank, rahat bir oyun ortaya koydu. Sarı siyahlılar, 4 blok sayısı ürettiği seti 26 dakikada 25-16 kazandı ve setlerde durumu 1-1’e getirdi. 3. Sete 7-1’lik üstünlükle giren VakıfBank, skor üstünlüğünü set sonuna kadar sürdürdü ve 25-8 gibi farklı bir skorla kazanarak durumu 2-1’e getirdi. 4. ve son seti de 25-16 ile kazanan VakıfBank, karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.
 
Giovanni Guidetti: “Maçı kontrol ettik ve kazandık”
VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, karşılaşmanın ardından şu değerlendirmelerde bulundu: “İlk sette iyi değildik. Ardından maçın kalan bölümü için mutluyum. Başarılı bir performans sergiledik. Maçı iyi kontrol ettik, kazanmayı başardık. Çalışacağız, analiz edeceğiz ve daha iyi olacağız.”
 
Marina Markova: “İlk setten sonra toparlandık"
VakıfBank’ta 21 sayıyla maçın yıldızlarından biri olan Marina Markova, “Maçın en talihsiz tarafı arkadaşlarımızın sakatlık yaşamasıydı. Onlar için bir an önce her şeyin yoluna gireceğine inanıyorum” dedi. Markova, “Dürüst olmak gerekirse hatalarımız nedeniyle kolay bir maç olmadı. Gereksiz hatalarımızı bitirdiğimizde işler yoluna girdi. İlk setten sonra daha toparlanmış bir oyunla maçı kontrol altına aldık” şeklinde konuştu.
 
İlayda Naz Gergef, Sultanlar Ligi’nde ilk kez oynadı
VakıfBank’ın altyapısından yetişen İlayda Naz Gergef, Vodafone Sultanlar Ligi’nde ilk kez süre aldı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan 18 yaşındaki oyuncu, “Bu formayla bu ligde oynamak hep hayalimdi. İlk maçıma çıktığım için çok mutluyum. Takımdaki tüm büyüklerimizin hepsi çok destek oluyor. Hepsine çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
 
VakıfBank bir sonraki maçında Vodafone Sultanlar Ligi’nin 4. haftasında 22 Ekim Salı günü saat 18.00’de Zeren Spor ile Ankara’da karşılaşacak.
 
VAKIFBANK:3 – ARAS KARGO:1
SALON: VakıfBank Spor Sarayı
HAKEMLER: Caner Çildir, Aylin Turnaoğlu
VAKIFBANK: Caterina Bosetti 10, Marina Markova 21, Kiera Van Ryk 25, Ayça Aykaç Altıntaş (L), Kendall Kipp 1, Sıla Çalışkan 5, Deniz Uyanık 7, Derya Cebecioğlu 3, Zehra Güneş 9
ARAS KARGO: Bianka Busa 17, Ecesu Soner 1, Hanna Klimets, Annie Mitchem 7, Ceren Karagöl 6, Gizem Mısra Aşçı 1, Simay Kurt (L), Gülce Erdemir 1, Yuliia Mirtskhulava 1
SETLER: 25-27, 25-16, 25-8, 25-16
SET SÜRELERİ: 30’, 26’, 19’, 24’
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KFC Kadınlar 1.Ligi'nde 3.Hafta Başladı
KFC Kadınlar 1.Ligi'nde 3.Hafta Başladı
Pizza Hut Erkekler 1.Ligi’nde 7.Hafta Sona Erdi
Pizza Hut Erkekler 1.Ligi’nde 7.Hafta Sona Erdi