Eczacıbaşı Dynavit, haftayı galibiyetle tamamlıyor
  • Reklam

Eczacıbaşı Dynavit, haftayı galibiyetle tamamlıyor

Vodafone Sultanlar Ligi 3. Hafta karşılaşmasında Sarıyer Belediyespor’la karşılaşan Eczacıbaşı Dynavit, rakibini kendi evinde 3-0 kazanarak haftayı galibiyetle tamamladı.

19 Ekim 2024 - 20:24

Karşılaşmanın ilk sayısından son sayıya kadar oyun üzerindeki üstünlüğü elinden bırakmayan ve yaptığı rotasyonlarla, oyuncuların performansını artırarak takım oyununu güçlendirdi.
 
Sarıyer Belediyespor’u  25-15, 25-17, 25-19‘luk set skorlarıyla 3-0 mağlup ederek evinden galibiyetle ayrıldı. Aldığı 17 sayıyla Anna Nicoletti turuncu beyazlıların en skorer ismi oldu. Aldığı 9 sayıyla Danna Rettke galibiyetin kazanılmasında önemli rol oynadı. Eczacıbaşı Dynavit’li oyuncular, 11 blok ve 7 servis sayısı elde etti.
 
Karşılaşma sonrası görüşlerini aktaran Anna Nicoletti, “İlk maçımı burada, taraftarlarımızın önünde oynadığım için gerçekten çok mutluyum. Maçta inişli çıkışlı anlarımız oldu, kesinlikle ritmimizi bulmamız gerekiyor. Ancak, her anlamda kendimizi geliştirebileceğimizden eminim. Sadece çok çalışmamız ve daha iyi sonuçlar almamız gerekiyor. Elbette ki bu maçı kazandığımız için mutluyuz” dedi.
 
Eczacıbaşı Dynavit, Vodafone Sultanlar Ligi 5. haftasında 22 Ekim Salı günü, saat 18:00’de deplasmanda Bahçelievler Belediyespor’la  karşılaşacak. Karşılaşma, TVF Voleybol TV ekranlarından naklen yayınlanacak
 
Eczacıbaşı Dynavit:3 – Sarıyer Belediyespor:0
Salon: İBB Cebeci Spor Kompleksi  
Eczacıbaşı Dynavit: Gray, Rettke, Nicoletti, Hande, Beyza, Naz, Aybüke(L), Yaprak,.
Sarıyer Belediyespor: Ceyda, Merve, Taubner, Krotkova, Strunjak, Arzum, Buse Melis (L), Eylül, Ezgi, Selen Naz (L), İrem.
Setler: 3-0 (25-15, 25-17, 25-19)
Süre: 79 dakika (24,26,29)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KFC Kadınlar 1.Ligi'nde 3.Hafta Başladı
KFC Kadınlar 1.Ligi'nde 3.Hafta Başladı
Pizza Hut Erkekler 1.Ligi’nde 7.Hafta Sona Erdi
Pizza Hut Erkekler 1.Ligi’nde 7.Hafta Sona Erdi