Eczacıbaşı Altyapı Koordinatörlüğü’ne Hüseyin Doğanyüz...
  • Reklam

Eczacıbaşı Altyapı Koordinatörlüğü’ne Hüseyin Doğanyüz getirildi

Eczacıbaşı Altyapı Teknik Koordinatörlüğü’ne tecrübeli antrenör Hüseyin Doğanyüz getirildi

29 Temmuz 2024 - 00:09

İmza ardından görüşlerini aktaran Hüseyin Doğanyüz, “Antrenörlük hayatımda en büyük ve sorumluluğu en fazla olduğunu düşündüğüm anlaşmalardan birini imzaladım. Bu büyük ailenin bir parçası olmak gurur ve onur verici. Yıllardır yaptığım işi çok büyük bir kulübün içerisinde yapmaya çalışacağım. Umarım çalıştığım süre boyunca iyi bir hatıra bırakmaya çalışır, A Takımımıza iyi oyuncular yetiştirmeye çalışabiliriz” dedi.

Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ergün, “Hüseyin Doğanyüz’ün ailemize katılmasından ötürü çok mutluyuz. Birlikte altyapımızı geleceğe emin adımlarla güçlü bir şekilde taşıyarak, Türk Milli Takımımıza ve A Takımımıza yeni sporcular kazandıracağımıza inanıyoruz. Yeni yapılanmamızla, hali hazırda iyi bir seviyede götürdüğümüz altyapımızı birlikte çok daha iyi bir seviyeye taşıyacağımıza inanıyoruz” dedi.

Hüseyin Doğanyüz hakkında

1968 Ankara doğumlu Hüseyin Doğanyüz, spor hayatına TED Ankara Koleji’nde başlamıştır. 1995 yılında Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun olmuştur.

Uzun yıllar Sultanlar Ligi ve üst liglerde görev alan Doğanyüz, yardımcı antrenörlük yaptığı dönemde Vakıfbank’la Avrupa 2.liği, sayısız Türkiye şampiyonlukları yaşamıştır. 2004 Yılında Emlak Toki ile Türkiye Ligi ikinciliği ve 2016 Yılında Özel Ayşe Abla Koleji ile ISF Dünya Şampiyonluğu yaşamıştır. Doğanyüz, başantrenörlüğünü üstlendiği Karayolları takımıyla Sultanlar Ligi’ne çıkma başarısı göstermiştir. Kariyerinde sırasıyla, VakıfBank, Türkiye U17 Milli Takımı(yardımcı antrenörlük), Karşıyaka, Emlak Toki, A Milli Kadın Voleybol Takımı (yardımcı antrenörlük), Türk Telekom, Ankaragücü, U17 Milli Takımı, Ankara DSİ GSK, Karayolları ve Zerenspor’da görev almıştır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erkekler Kupa Voley’de Grup Müsabakaları Tamamlandı
Erkekler Kupa Voley’de Grup Müsabakaları Tamamlandı
Plaj Voleybolu Balkan Şampiyonasında Şampiyon Türkiye
Plaj Voleybolu Balkan Şampiyonasında Şampiyon Türkiye