Balkan Şampiyonasına Türkiye Damgası: 1 Altın, 1 Gümüş
  • Reklam

Balkan Şampiyonasına Türkiye Damgası: 1 Altın, 1 Gümüş

Romanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen U20 Plaj Voleybolu Balkan Şampiyonasına Türkiye damgasını vurdu.

05 Ağustos 2024 - 00:03

20 Yaş Altı Erkek ve Kadın Plaj Voleybolu Milli Takımlarımız, organizasyonu erkeklerde altın, kadınlarda gümüş madalya ile tamamladı.

Ahmet Can Tür/Tuna İmdat ikilisinden oluşan U20 Erkek Plaj Voleybolu Milli Takımımız, B Grubu’nda oynadığı müsabakalarda Moldova 2 ve Romanya 4 takımını 2-0 mağlup ederken, Romanya 2 takımına 2-1 mağlup oldu. Grubunu 5 puanla ikinci sırada bitirerek çeyrek finale yükseldi.

Millilerimiz, çeyrek finalde Moldova 1, yarı finalde de Romanya 2 takımını set vermeden 2-0 mağlup ederek adını finale yazdırmayı başardı. Finalde Romanya 1 takımını 2-1 mağlup eden Millilerimiz organizasyonu Balkan şampiyonu olarak tamamladı.

Ceylin Sayar-Su Şimdim ikilisinden oluşan U20 Kadın Plaj Voleybolu Milli Takımımız, B Grubu’nda oynadığı müsabakalarda Moldova 1, Kosova ve Moldova 4 takımlarını 2-0 mağlup etti ve grup etabını set vermeden 6 puanla namağlup lider tamamladı ve doğrudan yarı finale yükseldi.

Milliler, yarı finalde Romanya 4 takımını 2-0 mağlup ederek finale yükseldi. Finalde ise Romanya 1 takımına 2-1 mağlup olan Millilerimiz Balkan ikincisi oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erkekler Kupa Voley’de Grup Müsabakaları Tamamlandı
Erkekler Kupa Voley’de Grup Müsabakaları Tamamlandı
Ahmet Göksu Özel Voleybol Turnuvası Sona Erdi
Ahmet Göksu Özel Voleybol Turnuvası Sona Erdi