Arkas Spor Voleybolda “Yetiştirici Kulüp” Kimliğine Geri...
  • Reklam

Arkas Spor Voleybolda “Yetiştirici Kulüp” Kimliğine Geri Dönüyor

Arkas Spor Kulübü'nden yapılan açıklama şu şekilde;

07 Ekim 2024 - 12:08

2001 de başladığımız voleybol yolculuğunda pek çok başarı elde ettik. Türkiye ve Avrupa’da kazandığımız şampiyonluklar, kupalar, bizi sadece ülkemizde değil, uluslararası arenada da saygın bir konuma taşıdı.
 
Dört Türkiye ligi şampiyonluğu, üç Türkiye kupası, bir Balkan Kupası, bir Süper Kupa ve bir challenge cup kazanmak değerli ve her zaman gururla hatırlayacağımız anlar olsa da, bizi asıl mutlu eden yetiştirdiğimiz gençleri kariyerlerinde başarılı ve milli takımda mücadele ederken görmek oldu. Bugün de aynı duygularla hareket ediyoruz. Bu vizyondan hareket ederek daha geniş bir tabanla, mevcut tecrübemiz ve teknik ekibimizle, 2025-2026 sezonu itibariyle Birinci Lig’de yetiştirici kulüp olarak voleybola ve gençliğe daha faydalı bir hizmet verebileceğimize inanıyoruz.
 
Amacımız, Türkiye'nin dört bir yanından genç yetenekleri keşfetmek, onları en iyi şekilde yetiştirmek ve Türk Milli Takımlarına daha fazla oyuncu kazandırmaktır. Gençlerimizin sporla büyümesi, sağlıklı nesillerin yetişmesi ve spor sevgisinin canlı tutulması için büyük bir azimle çalışacağız.
 
Arkas Spor Kulübü olarak, Türk sporunun geleceğini şekillendirmek için altyapımıza daha fazla önem vererek Voleybol 1. Ligi’nde kendi yetiştirdiğimiz gençlerle mücadele edeceğiz.
 
Tüm spor severlere, destekçilerimize ve bizlerle bu yolda yürüyen herkese teşekkür ediyor, gençlerimizle elde edeceğimiz yeni başarılar için şimdiden büyük bir heyecan duyuyoruz.
 
Arkas Spor Kulübü

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Galatasaray Daikin ve Arkas Spor CEV Challenge Kupası’nda Sahaya Çıkıyor
Galatasaray Daikin ve Arkas Spor CEV Challenge Kupası’nda Sahaya...
SMS Grup Efeler Ligi’nde 2024-25 Sezonu Başladı
SMS Grup Efeler Ligi’nde 2024-25 Sezonu Başladı