TVF Başkanı Üstündağ, Ahmet Göksu Voleybol Turnuvası'nın Açılışına Katıldı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Ahmet Göksu Voleybol Turnuvası'nın açılışına katıldı.

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Zeren Spor Kulübü tarafından Ankara’da organize edilen ve geçtiğimiz aylarda vefat eden Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu anısına düzenlenen voleybol turnuvası bugün başladı.

Turnuvada Zeren Spor, Aras Kargo ve Kuzeyboru takımları mücadele edecek.

Açılış seremonisine; TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ,  Eski Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş, İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyesi Suat Baylan, Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nihan Karaçam Salkaya, Genel Sekreter Av. Nihal İşçi, Disiplin Kurulu Başkanı Yaşar Sezikli, MHGK Başkanı Aziz Yener, merhum TVF Asbaşkanı Ahmet Göksu’nun Eşi Songül Göksu, kızları İldem Sevsay, Rezzan Sale ve Zeren Spor Kulübü Yöneticileri Gizem Türkmen Atlı, Ahmet Salih Canbaz, sporcular ve aileleri katıldı.

Turnuvanın ilk gününde Zeren Spor ile Aras Kargo takımları arasında oynanacak karşılaşma öncesinde yapılan açılış seremonisine, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da katıldı. Üstündağ, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Çok uzun yıllardır yan yana olduğum, yakın dostum ve abim Ahmet Göksu’nun ailesine, dostlarına, bu anlamlı turnuvaya katılan takımlara, sporculara, antrenörlere ve yöneticilere hoş geldiniz diyorum. Bu konuşmayı yapmak benim için oldukça zor. Onu kaybetmenin acısını ilk günkü gibi yaşamaya devam ediyoruz. İnanıyorum ki kendisi de bu tarz organizasyonlardan çok büyük zevk alırdı. TVF Selim Sırrı Tarcan Zeren Voleybol Salonu’nun yenilenmesinde Ahmet Göksu’nun büyük emekleri vardı. Ayrıca bu salonun yenilenmesinde bize destek olan Zeren Group’a da çok teşekkür ediyoruz. Ahmet Göksu’ya bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. Biz var olduğumuz sürece Ahmet Göksu’nun ismi var olmaya devam edecek. Turnuvaya katılan tüm takımlara da yeni sezon öncesinde başarılı bir turnuva geçirmelerini diliyorum.”

Zeren Spor Kulübü Genel Sekreteri Gizem Türkmen Atlı ” Bugün ilkini gerçekleştirdiğimiz turnuvada bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz. Zeren Spor Kulübü olarak bugün burada bulunmamızın işini istekle yapan çok güzel bir camia oluşuydu. Ahmet Göksu da bu camianın çok değerli bir parçasıydı. Bizler için öyle olmaya devam edecek. Turnuvayı gelenekselleştirerek onun anısını sürdürmeye devam edeceğiz. Değerli ailesinei dostlarına ve voleybol camiasına baş sağlığı diliyorum. 15 Eylül 2024 pazar günü turnuvamızın birincisi olan kulübümüzün adına löseve bağışta bulunacağız. Sağlıkları için mücadele eden miniklerimizin gerek sahada gerek tribünde coşkuyla bizlerle olmasını umuyoruz. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum, tekrar hoş geldiniz.”

Aras Kargo Spor Kulübü Başantrenörü Suphi Doğancı ”Aras Kargo Spor Kulübü ailesinin bir üyesi olarak camiamızın bir ferdi olarak bu özel turnuvayı düşünen organize eden herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Umuyoruz ilerleyen yıllarda bu özel günde yeniden bir arada oluruz. Ahmet abi bizim için her telefonda ulaşabileceğimiz, her sorunumuza cevap arayan, elinden gelen emeği esirgemeyen, çözümün yolunu bize gösteren kıymetli bir isimdi. Konya’da Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda kızım altın madalya kazandı ve o madalyayı takmak rahmetli Ahmet abiye nasip oldu. Ailemizin unutmayacağı önemli bir an. Sevenlerine ve ailesine baş sağlığı diliyoruz.”

Organizasyon, 15 Eylül 2024 Pazar günü Aras Kargo ile Kuzeyboru takımları arasında oynanacak karşılaşmanın ardından yapılacak ödül töreniyle sona erecek.