Dünya Şampiyonu İşitme Engelliler Erkek Voleybol Milli Takımımızdan Şampiyonluk Değerlendirmesi

Japonya'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atarak şampiyonluğa ulaşan İşitme Engelliler Erkek Voleybol Milli Takımımızda başantrenör Osman Çarkcı ve takım kaptanı Rıdvan Karataş, şampiyonluk sonrasında Türkiye Voleybol Federasyonu'nun resmi internet sitesine değerlendirmelerde bulundular.

Japonya’da düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak şampiyonluğa ulaşan İşitme Engelliler Erkek Voleybol Milli Takımımızda başantrenör Osman Çarkcı ve takım kaptanı Rıdvan Karataş, şampiyonluk sonrasında Türkiye Voleybol Federasyonu’nun resmi internet sitesine değerlendirmelerde bulundular.

Osman Çarkcı – İşitme Engelliler Erkek Voleybol Milli Takımı Başantrenörü

“Türkiye İşitme Engelli Erkek Voleybol Milli Takımı olarak Dünya Şampiyonu olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu başarının arkasında, sporcularımızın sıkı çalışması, azimleri ve disiplinlerinin yanı sıra, federasyonumuzun sağladığı büyük destek ve imkanların da önemli bir rolü olduğunu biliyoruz. Federasyonumuz, her adımda yanımızda olarak bize rehberlik etti ve sporcularımızın potansiyellerini en üst düzeyde ortaya koyabilmeleri için gerekli tüm olanakları sundu. Bu destekler sayesinde büyük bir başarı elde ettik.”

Rıdvan Karataş – İşitme Engelliler Erkek Voleybol Milli Takımı Kaptanı

“İşitme Engelliler Erkek Voleybol Milli Takımımızın Dünya Şampiyonu olmasından dolayı büyük bir gurur ve mutluluk yaşıyoruz. Bu başarının ardında yatan sıkı çalışma, azim ve disiplinin yanı sıra, federasyonumuzun sağladığı destek ve imkanların büyük önemi olduğunu biliyoruz.

Turnuva süresince, antrenmanlarda ve maçlarda takım olarak sahaya en iyisini yansıtmak için büyük bir özveriyle çalıştık. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için tüm takım arkadaşlarımla ve teknik ekibimizle kenetlenerek, turnuvayı şampiyon olarak tamamladık. Sadece bu şampiyonlukla yetinmeyeceğimiz ve daha büyük başarılara imza atmak için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu büyük başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Özellikle, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan  Mehmet Akif Üstündağ ve Yönetim Kurulu’na verdikleri desteklerden dolayı ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.”